Bedrijfs App

Het is 2016 en tegenwoordig heeft iedereen een telefoon in zijn hand. Tegenwoordig past iedereen zich aan de millenium technologie tijd. Alles is zo makkelijk te regelen, u kunt uw klanten gemakkelijk bereiken. Wilt u een eigen Bedrijfsapp laten maken of een app laten ontwikkelen voor uw bedrijf? Goed idee! Laat aan uw klanten zien dat u niet achterloopt.

Apps zijn een lange tijd alleen maar weggelegd geweest voor de grotere (rijkere) bedrijven, maar nu niet meer. CML-Studio maakt het mogelijk dat iedereen een eigen app kan hebben. Ook u kunt nu profiteren van de populariteit van mobiel gebruik. Met CML-Studio heeft u voor extreem lage eenmalige ontwikkelingskosten een app voor alle platformen.
Zou u ook gebruik willen maken van onze service, u kunt bij ons van 85% korting profiteren.
Bij concurrenten zijn de normale prijzen tussen 7000 -30000 euro en onze prijzen zijn ongelovelijk en uitdagend! Zie onze prijzen op tarieven pagina.

U krijgt een eigen app voor uw bedrijf met een eigen bedrijfsnaam en logo. De platformen die wij standaard ondersteunen zijn iOS (iPhone en iPad), Android (mobiel en tablets) & HTML5, CSS3, JS en web apps.

Aan wat voor functies kunt u denken voor een app voor uw eigen bedrijf?
Contact Pagina
Formulieren
Direct bellen
Informatie delen
Bedrijfsinformatie
Kaartomgeving
Evenementen agenda
Fotogalerij
Gastenboek
Bestellingen
Reserveringen
En meer..