Waarom een app voor mijn bedrijf.

Wilt u een eigen bedrijfsapp laten maken voor uw bedrijf? Goed idee! Laat aan uw klanten zien dat u niet achterloopt. Scoor ook hoger in Google met uw eigen bedrijfsapp.

Apps zijn een lange tijd alleen maar weggelegd geweest voor de grotere (rijkere) bedrijven, maar nu niet meer. CML – Studio maakt het mogelijk dat iedereen een eigen app kan hebben. Ook u kunt nu profiteren van de populariteit van mobiel gebruik. Met CML-Studio heeft u voor extreem lage eenmalige ontwikkelingskosten een app voor alle platformen. Wilt u iets aanpassen, maar geen zin in uurtje factuurtje? Dat kan. Voor een laag maandelijks bedrag kunt u van ons onbeperkt updates, onderhoud, aanpassingen en beheer krijgen voor uw eigen bedrijfsapp. Maandelijk update kosten 34,50 Euro. U bent niet verplicht om een Updateabonnement af te sluiten.

Ook kunnen wij uw app in de App Stores plaatsen zonder extra kosten. Op deze manier kunnen al uw klanten uw bedrijfsapp snel en makkelijk vinden. Wat krijgt u allemaal bij APPelit indien u een eigen bedrijfsapp wilt laten ontwikkelen?

U krijgt een eigen app voor uw bedrijf met een eigen bedrijfsnaam en logo. Ook hebben wij tal van functies die ervoor zorgen dat uw app dynamisch en interactief wordt zodat gebruikers de app keer op keer gebruiken. De platformen die wij standaard ondersteunen zijn iOS (iPhone en iPad), Android (mobiel en tablets) & HTML5 (web apps). Voortaan bent u met één klik te benaderen door uw klanten en kunt u op nieuwe manieren contact maken met uw klanten: push berichten, coupons etc.

Aan wat voor functies kunt u denken voor een app voor uw eigen bedrijf?

– Route (GPS Navigatie)

– Contact

– Formulieren

– Pushberichten sturen

– Direct bellen

– Informatie delen

– Bedrijfsinformatie

– Kaartomgeving

– Evenementen agenda

– Fotogalerij

– Prikbord / Gastenboek

– Spaarsysteem

– Integratie van Social Media

– Bestellingen

– Reserveringen

– En meer…

Waarom CML-Studio?

APPelit heeft al tal van bedrijven geholpen bij het ontwikkelen van een app voor hun bedrijf. De grootste voordelen genoemd door onze klanten zijn: flexibiliteit qua bereikbaarheid, kostenmindering en optimaal klantbereik.